Tartu noored sulgpallurid lõid pealinnas auhinnalaua puhtaks

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sille Annuk

Läinud nädalavahetusel toimus Tallinnas Punase tänava sulgpallihallis Eesti noorte GP-sarja 3. etapp, kus osales 150 noort klubisulgpallurit. Parimad selgitati viies vanuseklassis ja viies mänguliigis. Nagu ikka, riisusid jõuproovil koore Tartu ja Tartumaa klubide sportlased.

U19 vanuseklassis võitis kolm esikohta Artur Ajupov (Triiton). Üksikmängu finaalis oli Ajupovi vastaseks klubikaaslane Tauri Kilk, kellega koos tuli ka võit paarismängus. Segapaarismängus osutus Ajupov parimaks koos klubikaaslase Viktoria Korobovaga.

Tüdrukute üksikmängu võitis Catlyn Kruus (Triiton), kes alistas finaalis Ramona Üpruse (TÜASK). Koos osalesid nad paarismängus, kus jäid jagama kolmandat kohta.

U17 vanuseklassi üksikmängudes võidutsesid Rain Pärna ja Karmen Ilves (mõlemad Triiton). Paarismängudes olid parimad Anton Berik – Hannes Hani (Triiton) ja Liisbet Sugasep – Johanna Violet Meier (TÜASK/Triiton).

U15 vanuseklassi üksikmängud võitsid Tregert Gustav Värv (TÜASK) ja Lisa Berik (Triiton). Poiste paarismängus said Värv ja Kristof Oliver Sokk (TÜASK) teise koha.

Tüdrukute paarismängus kuulus esikoht paarile Lisa Berik – Kerttu Voore (Triiton / Nõo SK). Segapaarismängu esikoha võitsid Hannes Hani ja Marelle Salu (Triiton) ning teiseks jäid Tregert Gustav Värv ja Kerttu Voore.

U13 vanuseklassi üksikmängu esikohad võitsid Oliver Hani (Triiton) ja Emilia Shapovalova (TÜASK). Tüdrukute paarismängus said kirkaimad medalid Kertu Saksing ja Laura-Liis Kale (Triiton/Tallinn) ning poiste seas jäid löömatuks Siim Saarse ja Rasmus Talts (Pärnu/Tallinn), kes alistasid finaalis paari Marti Joost – Rasmus Roogsoo (Nõo SK/Triiton).

U11 vanuseklassi poiste üksikmängus kuulus kuldmedal Sten Soopalule (Triiton). Tüdrukute seas sai teise koha Lumikki Liias (Triiton).

Juba eeloleval nädalavahetusel on Tartu ülikooli spordihoones rahvusvaheline Paarissulgede sulgpalliturniir ning nädal hiljem selgitakse Annelinna spordimajas parimaid sulgpallureid Euroopa noorte karikaetapil U19 ja U17 vanuseklassile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles