Politsei leidis Elvas kadunud 14-aastase tüdruku üles (3)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseiauto. Pilt on illusteeriv.
Politseiauto. Pilt on illusteeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

Politsei palus inimeste abi, et leida reede õhtul Elvas kadunuks jäänud 14-aastane tüdruk. Ööl vastu pühapäeva leiti tüdruk tänu saadud vihjele üles. 

«Oleme tüdruku pärast mures, sest ta ei tulnud 23. novembri õhtuks tagasi Elvas asuvasse kodukohta ning tema asukoht on seni teadmata,» teatas Lõuna prefektuur laupäeva õhtul. Murelikuks tegi ka see, et tüdruku telefon oli reedest saati välja lülitatud.

Politseinikel olid juba käimas tüdruku otsingud. Ühendust võeti hulga noorukitega, saadud vihjeid kontrolliti terve päeva vältel ning läbi käidi mitmeid aadresse nii Elvas kui mujal Tartumaal. Lisaks palus politsei kõigil, kellel kadunud tüdruku kohta mingisugust infot, sellest kohe teada anda.

Ööl vastu pühapäeva teatas Lõuna prefektuuri pressiesindaja, et taga otsitud tüdruk on leitud ja temaga on õnneks kõik korras.

«Politsei on siiralt liigutatud sellest, kui paljud inimesed noore neiu leidmisele kaasa aitasid ja vihjeid jagasid,» sõnas Lõuna prefektuuri operatiivjuht Ottomar Virk. «Kõiki neid kontrolliti järjepanu, et laps üles leida ning veenduda, et temaga on kõik korras. Üks politseile jagatud vihjetest viis korrakaitsjad südaöö paiku ka otsitava neiu leidmiseni.»

Politsei kinnitusel on tüdrukuga kõik korras ning juhtumiga tegelevad edasi noorsoopolitseinikud.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles