Tartu firma maalis Hollywoodis Nissanile 150 000 dollari eest reklaamplakati

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SprayPrinter kandis Nissani reklaami hoonele, mis asub Hollywoodis populaarse turimimagneti Tähtede allee otsas.
SprayPrinter kandis Nissani reklaami hoonele, mis asub Hollywoodis populaarse turimimagneti Tähtede allee otsas. Foto: SprayPrinter

Möödunud nädalal alustas Tartust pärit ettevõte SprayPrinter USAs filmimaailma Mekas Hollywoodis viie Nissan Altima reklaampildi pritsimist. Siiski ei tehtud viit erinevat reklaampilti, vaid üks hiiglaslik lõuend hoone seinal pritsiti roboti abil pärast esimest pilti neli korda üle.

«Lõuendiga hoone on väga magusa koha peal Holly­wood Boulevardil kuulsuste allee otsas,» ütles SprayPrinteri kommunikatsioonijuht Aet Rebane. Kuulsuste allee on kõnnitee, mis on tähistatud üle 2600 tähega, kõik need on pühendatud meelelahutustööstuses tegutsenud inimestele.

«Asukoha tõttu uurisid inimesed vahepeal roboti tööd kontrollijate käest, mida nad teevad,» rääkis Rebane. «Nissani eesmärk oligi inimestele näidata, kuidas pilt muutub,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles