Galerii. Variku spordihoone ehitus jõudis nurgakivi asetamiseni

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna panid Tartu linnapea Urmas Klaas, SA Tartu Sport esindaja Veljo Ipits, Variku kooli direktor Peeter Kikas ja Nordlin Ehituse juhatuse liige Ülo Older nurgakivi Variku spordihoonele.

Variku koolihoone rekonstrueerimist alustati suve lõpul koolimajaga külgneva võimla lammutamisest. Endise võimla asemele kerkib täiesti uus spordihoone, kuhu tulevad kaks täismõõtmetes korvpallisaali, jõu- ja maadlussaalid ning pesemis- ja riietusruumid.

Koolimaja avarale õuealale rajatakse avalikku kasutusse jäävad korvpalliväljakud ja jalgpalli miniväljakud, väike trikipark, mänguväljak ning õuesõppealad koolile. Samuti tulevad sinna parklad ja varjualused jalgratastele, rohkelt ruumi jääb rohelusele.

Spordihoonet ja koolimaja ehitab OÜ Nordlin Ehitus, omanikujärelevalvet teeb OÜ Pikk Silm. Spordihoone ehitusmaksumus on 2,3 miljonit eurot.

Nii koolimaja kui ka spordihoone valmivad 2019. aasta juuli keskpaigaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles