Tartu kunstimuuseum peab sünnipäeva ja teeb kingituse

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Kunstimuuseum peab täna oma sünnipäeva. Selle puhul tervitas muuseumi direktor Signe Kivi  külastajaid.
Tartu Kunstimuuseum peab täna oma sünnipäeva. Selle puhul tervitas muuseumi direktor Signe Kivi külastajaid. Foto: Kristjan Teedema

Tartu kunstimuuseum sai täna 78-aastaseks ja sel puhul tervitab muuseumi direktor Signe Kivi külastajaid ning teeb neile kingituse.

Muuseumidirektor Signe Kivi tervitab külalisi alates keskpäevast, igaüks saab kingitusena kaasa postkaardi ja poes kehtivad muuseumi trükistele täna soodushinnad. Avatud on kogu maja koos kolme väljapanekuga. Sissepääs on prii.

Esimesel kahel korrusel näeb abstraktse maalikunstniku Lola Liivati suurnäitust, kolmas korrus on hüperrealistliku kunsti päralt ja projektiruumis on eksponeeritud Keiu Maasiku relvateemaline videoteos.

Ühtlasi algas sünnipäevanädal, mis jätkub reedeni, kui muuseumisse tuleb loengut pidama David Vseviov. Loengu teema on võimu ja kunsti suhted nõukogude ajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles