Fotod: huligaanid lohistasid sõiduteele äärekivid, autod katki

Kristel Kaljuvee
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile õhtul kella 23.20 paiku sai politsei väljakutse Tartusse Fortuuna tänavale, mille kõrval asuvalt haljasalalt olid vandaalid sõiduteele lohistanud äärekivid.

Esmalt sõitis äärekivile otsa Volvo ning seejärel selle taga liikunud Honda. Kuna Volvo juht asus kohe kaasliiklejaid hoiatama, ei juhtunud rohkem avariisid. 

Mõlemad äärekivile otsa sõitnud autod said märkimisväärseid kahjustusi, pärast kokkupõrget kiviga Honda enam ei käivitunud ja see pukseeriti.

Politsei uurib huligaansuse üksikasju, kuid kui kellelgi on abistavat infot, palutakse sellest teada anda telefonil 7308814 või e-kirjaga louna.ate@list.politsei.ee

«Paraku ei ole mõnele inimesele piisavalt mõistust antud, et ta oma tegude tagajärgi kaaluda suudaks,» ütles politsei pressiesindaja Kerly Virk. «Kiviga kokku põrganud autod võinuks paiskuda jalakäijate teele, kus liigub inimesi. Samuti võinuks masin põrgata kokku vastassuunas sõitvate autodega. Mitmed inimesed oleks sellise huligaansuse tõttu raskelt viga saanud. Õnnekombel jäid inimesed terveks, kuid varakahju on suur.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles