Tartus kadunud Veiko leiti surnuna

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 11 kogunesid vabatahtlikud Ööbiku tänavale, et minna otsima laupäeval kodust teadmata kuhu lahkunud 26-aastast Veikot. Pärastlõunal noor mees linnaservast ka leiti, paraku surnuna.

Politsei annab teada, et sündmuskoha esialgse vaatluse järel pole põhjust juhtunus kuritegu või õnnetust kahtlustada.

Veiko lahkus Tartus Ööbiku tänaval asuvast kodust laupäeva hommikul enne kella kaheksat ning oli maha jätnud isiklikud asjad, telefoni ja arvuti.

Otsingutele tuli vabatahtlikke poolesaja ringis ja politsei moodustas neist kolm otsimisrühma, Raudtee tänava raudtee kandis kasutati otsingutel ka drooni.

Otsingutel osalenud Veiko seltsikaaslased ja sõbrad ütlesid, et selline kadumine pole tema moodi. Üks sõber ütles, et kolme aasta jooksul, mil ta Veikoga on suhelnud, on ta olnud pigem tagasihoidlik ja vaikne. «Ta ei ole selline pidutseja,» lisas ta. Seltsi tegevusest pidi Veiko aktiivselt osa võtma. Üks sõpradest ütles, et üle poole vabatahtlikest ongi seltsi liikmed. 

Ka Veiko ema kinnitas, et selline käitumine ei ole pojale tavapärane. «Kui ta läheb kuskile pikemaks ajaks, siis on need olnud eesmärgistatud käimised, millest ta ikka ette teatab,» rääkis ta. 

Copy
Tagasi üles