Elvas meest tappa püüdnud Meelis tabati (5)

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis võeti täna vahi alla.
Meelis võeti täna vahi alla. Foto: Jürgen Puistaja

Tartu politseijaoskonna juhtivuurija Kalle Vall kinnitas äsja, et tagaotsitav mees on tabatud.

 «Ta peeti täna öösel Elva linnas kuriteos kahtlustatavana kinni ning toodi menetlustoiminguteks jaoskonda,» ütles Vall.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri ringkonnaprokuröri Tatjana Tamme sõnul esitab prokuratuur homme kohtule taotluse kahtlustatava vahistamiseks.

«Mees kuulatakse lähiajal kuriteos kahtlustatavana üle. Tema tegu oli väga jõhker ja tema käitumine vahetult pärast sündmust ehk sündmuskohalt põgenemine annab põhjuse arvata, et ta võib hakata menetlusest kõrvale hoidma. Samuti ei saa välistada, et korduvalt karistatud mees vabaduses uut kuritegu toime ei pane,» ütles Tamm.

4. novembri õhtul mõni minut enne kella 18 sai häirekeskus teate noarünnakust Elvas. Kirde tänaval oli tekkinud Meelise ja 30-aastase mehe vahel tüli, mis päädis sellega, et alkoholi tarvitanud Meelis tekitas terariistaga 30-aastasele mehele eluohtliku vigastuse. Kiirabi viis raskes seisus kannatanu haiglasse.

Tapmiskatse eest võib kohus karistuseks mõista kuue- kuni viieteistaastase vangistuse ja sündmuskohalt põgenemist arvestatakse nii tõkendi otsustamisel kui ka kohtu poolt karistuse mõistmisel negatiivse asjaoluna.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles