Järelkuula esimest raadiosaadet «Vahetund Tartu Postimehega»

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimene saate «Vahetund Tartu Postimehega» teise poole pühendasid Rannar Raba ja Aime Jõgi keeruliste peresuhete teemale.
Esimene saate «Vahetund Tartu Postimehega» teise poole pühendasid Rannar Raba ja Aime Jõgi keeruliste peresuhete teemale. Foto: Kristel Kaljuvee

Teisipäeval oli Kuku raadio Lõuna-Eesti sagedustel eetris esimene regionaalne saade «Vahetund Tartu Postimehega».

Tartu Postimehe peatoimetaja Rannar Raba kutsel olid stuudios Eesti Meedia maakonnalehtede vastutav väljaandja Margus Mets, ajalehe Lõuna-Eesti Postimees peatoimetaja Sirli Homuha ning Tartu Postimehe reporter Aime Jõgi.

Avasaates esimeses pooles oli jutuks kohaliku ajakirjanduse areng Eestis. Teises pooles käsitleti pereterapeutide ühingu korraldatud koolitust, millega püütakse aidata mehi ja naisi, kes on abikaasadena ebaõnnestunud, ent peavad lapsevanematena ühist asja edasi ajama.

«Vehetund Tartu Postimehega» on otseeetris teisipäeviti kell 13 ning seda on võimalik järelkuulata Kuku raadio veebilehelt ja nutirakendusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles