Järelvaadatav: Tartu Tammeka lõpetas hooaja võidukalt

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliiga hooaja viimases voorus läksid vastamisi Tartu Tammeka ja Tallinna Kalev. Postimehe poolt üle kantud kohtumises saavutas Tammeka 2:1 võidu.

Kõik väravad löödi teisel poolajal: 48. minutil viis Tristan Koskor oma hooaja 21. tabamusega väljakuperemehed juhtima ning 63. minutil duubeldas Sten Reinkort tartlaste eduseisu. Kalevile andis uut lootust endise Tammeka palluri Kevin Rääbise 68. minutil löödud värav, ent enamaks pealinna mehed suutelised ei olnud ja nii jäi kodumeeskonnale hooaja viimasest mängust 2:1 võit.

Liigatabelis sai 49 punkti kogunud Tammeka kuuenda koha, Kalev oli 28 punktiga kaheksas. Meistriks krooniti Nõmme Kalju, kes alistas viimases voorus 4:1 Narva Transi.

Enne mängu:

Tammeka on 46 punktiga kuues, kuid viiendal tabelireal asuv Paide Linnameeskond, kes võõrustab samal ajal Viljandi Tuleviku võistkonda, on kõigest kahe punkti kaugusel. Viljandi hoiab viimase vooru eel kinni seitsmendast kohast, kuid nende lähimaks jälitajaks on just Kalev 28 punktiga.

Tänavu on meeskonnad vastamisi läinud kolmel korral ning alati on lõppenud kohtumine kõigest üheväravalise võiduga. Kaks mängu on enda kasuks kallutanud Tammeka, ühe mängu võitis Kalev.

Kaartide tõttu jäävad Tammeka poolt eemale Daaniel Maanas ja Tauno Tekko.

Intervjuud:

Kogu mäng järelevaadatav:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles