Hakkame sättima! Erakonnad viimistlevad riigikogu valimisteks nimekirju

Jüri Saar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kristjan Teedema

Kirjanik Heiki Vilep poseeris eile Aparaaditehases fotoateljees valimisfoto tarvis, ülesvõtted tegi Aivo Kallas. Samal ajal istus merekooli juhataja Indrek Särg, ühtlasi EKRE Tartu ringkonna juht, grimeerija Kätlin Rohilaid-Aljaste ees, kes kandidaati valmis sättis. Pildistama oli kutsutud Tartust üksteist inimest, kuigi Tartus kandideerijate lõplikku nimekirja mahub kümme. Kes need on ja kas esinumbriks saab Särg või keegi muu, jättis Särg lahtiseks.

Niisamuti on varuga koostatud praeguse peaministripartei Keskerakonna Tartu kandidaatide nimekiri – on tosin nime. Piirkonna esimees ja praegugi riigikogu liige Aadu Must ei teinud saladust, et esinumbriks jääb tema, aga ülejäänud koosseisust – vara veel öelda.

Sotsiaaldemokraatidest kandideerib kindlasti riigikogu liige Heljo Pikhof, kes avaldas lootust, et nimekirjas, mis veel lihvi saab, on ka emeriitprofessor Marju Lauristin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles