Tipphetked: Tartu kaotas võimsa maratongeimi ja sellega esikoha

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu Bigbanki võrkpallimeeskond kolis oma tänase mängu katkise bussi kiuste kohale jõudnud Jekabpilsiga Põlvasse, aga tulemust võõras saal ei vääranud. Tartlased said kirja 3:1 (25:22, 35:37, 25:21, 25:22) võidu.

Ülipikaks kujunenud teine geim tähendab, et isiklikud punktiskoorid on atleetidel nagu viiegeimilises mängus. Suurimad skooritegijad tulid Läti meeskonna ridadest, kui Janis Medenis tõi 21 ja Eriks Voronko 20 punkti. Tartlaste esitus oli palju meeskondlikum ja skoori tehti ühtlasemalt – Meelis Kivisild 18, Stefan Kaibaldi 16, Mart Naaber 11 ning Hindrek Pulk, Samuel Walker ja Märt Tammearu 9 punkti. Kivisild ja Naaber said kahe peale kirja ka 10 resultatiivset bloki.

Et Riia meeskond tegi täna 3:0 sotid selgeks Pärnuga, tähendab Tartu üks käest libisenud geim, et liigas ollakse nüüd lätlaste järel teisel kohal. Kolmas on Saaremaa, kel on liidritega kogutud sama palju punkte, aga üks enampeetud mäng kaotatud.

Enne mängu

Kui täna kohtub Tartu Jekabpilsiga, siis homme on nad vastamisi Daugavpilsi ülikooliga.

Peatreener Andrei Ojamets läheb mängudele vastu nagu ikka, täie tõsidusega. «Jekabpils on videote põhjal väga tõsine vastane, tugeva võitlusvaimuga võistkond, kuigi start pole neil liigas kõige parem olnud. Meile nad midagi kinkima kindlasti ei tule, peame ise olema valmis ja täielikult keskendunud,» kommenteeris Ojamets. «Kõik punktid on tähtsad ja siin liigas keegi kellestki mäekõrguselt üle pole, et võiks lõdvalt võtta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles