Tammeka kolib hooaja lõpuks Sepa staadionile

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tammeka võõrustab vastasmeeskondi hooaja viimastes mängudes Sepa staadionil.
Tammeka võõrustab vastasmeeskondi hooaja viimastes mängudes Sepa staadionil. Foto: Margus Ansu

Eesti jalgpalli meistriliigas on jäänud pidada veel kolm mänguvooru. Tabelis kuuendal kohal paiknev Tartu JK Tammeka saab kõik matšid pidada kodupubliku ees, kuid Tamme staadionilt kolitakse viimasteks kohtumisteks Sepa jalgpallikeskusesse.

Kui varasematel hooaegadel on Tammeka ilmataadi tempude kiuste saanud veel ka viimastes voorudes pallile pihta anda Tamme staadioni pärismurul, siis tänavu soovib staadionit haldav sihtasutus Tartu Sport muru säästa ning vutimängudel on seal selleks aastaks kriips peal. Muru on muutunud pehmeks ning jalgpallisaapad lõhuks seda liialt.

Tammeka tegevjuht Kristjan Tiirik märkis, et pealtvaatajate seisukohalt on hilissügisel Sepa staadioni tribüünikatuse all mängule kaasa elada ilmselt mugavamgi kui Tamme staadionil.

«Klubi jaoks ei muutu esindusmeeskonna Sepale kolimisest midagi, anname endast ikka parima, et tribüün oleks rahvast täis ja olemine võimalikult mõnus,» lubas Tiirik.

Järelejäänud kohtumistes võõrustatakse esmalt Tallinna FCI Levadiat, kellega minnakse vastamisi eeloleval pühapäeval kell kolm. 3. novembril võetakse vastu FC Kuressaare ning hooaja lõpetab 10. novembril toimuv mõõduvõtt Tallinna Kaleviga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles