sTARTUp Day ootab idufirmasid võistlusele, mille peaauhind on kuni veerand miljonit eurot

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullused sTARTUp Day võitjad.
Mullused sTARTUp Day võitjad. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Ärifestival sTARTUp Day 2019 kutsub osalema konkursil «sTARTUp Pitching», kus selgitatakse välja regiooni parimad algfaasi idufirmad.

Finalistid saavad võimaluse oma ideed esitada festivalil 4000-pealise publiku ees. Võistluse peaauhind on kuni 250 000 euro suurune investeering Põhjamaade äriinglitelt.

Osalema on oodatud varajase faasi idufirmad, mille firmaväärtus on alla 3 miljoni euro ning millel on juba minimaalne elujõuline toode. Kandideerimiseks tuleb Startup Includeri kauduesitada avaldus ning parimad, kes oma ideed presenteerima pääsevad, valib välja investoritest koosnev žürii. Idufirmade valimisel võetakse arvesse ettevõtte üldist potentsiaali, turu suurust, ennustatavat käivet ning seniseid tulemusi.

Lisaks oma idee esitlemisele sTARTUp Day 2019 pealaval 4000 inimese ees autasustatakse parimaid idufirmasid auhindadega:

  • Nordic Angel Progami (NAP) poolt pälvib üks idufirma 250 000 euro suuruse investeeringu ning väärtuslikud kontaktid Põhjamaadest.
  • Auhinnatud rahvusvaheline advokaadibüroo Sorainen paneb ühele võitjale välja 30 tunni jagu juriidilist nõustamist väärtuses enam kui 5000 eurot.
  • Piletid maailmaklassi tehnoloogiakonverentsile Viva Technology, mis toimub 16.-18. maini 2019 Pariisis. 2018. aastal külastas VivaTechi 100 000 osalejat ning üles astus 300 esinejat, sealhulgas Facebooki, Microsofti, Uberi ja Slacki juhid/asutajad.

Konkursi tähtaeg on 15. detsember, kuid NAP investeeringule kandideerimiseks tuleb avaldus esitada enne 31. oktoobrit. Parimad idufirmad astuvad lavale ärifestivalil sTARTUp Day 2019, mis toimub 23.-25. jaanuarini Tartus.

Lisainfo leiab sTARTUp Day kodulehelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles