Politsei palub abi Anne kanalist surnuna leitud naise isiku tuvastamisel

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei palub abi Anne kanalist leitud surnukeha tuvastamisel.
Politsei palub abi Anne kanalist leitud surnukeha tuvastamisel. Foto: Lõuna prefektuur

Politsei palub abi tuvastamaks möödunud nädalal Tartus Anne kanalist surnuna leitud eaka naise isikut.

Eaka naise vägivallamärkideta surnukeha leiti Anne kanalist 12. oktoobril. Esialgu on põhjust arvata, et naine võis uppuda, kuid surma täpse põhjuse peab selgitama kohtuarstlik ekspertiis.

Politsei palub abi Anne kanalist leitud naise surnukeha tuvastamisel.
Politsei palub abi Anne kanalist leitud naise surnukeha tuvastamisel. Foto: Lõuna prefektuur

Esialgsel hinnangul on naine 70–80-aastane. Ta on umbes 150 sentimeetrit pikk, keskmise kehaehituse ja õlgadeni ulatuvate halli-mustaseguste juustega. Peas kandis ta rohekat rätikut, seljas tumedat mantlit ja sinisekirjut dressipluusi ning jalas heledaid kootud sukkpükse ja vildist poolsaapaid.

Dokumente või teisi isiklikke esemeid naise juurest ei leitud.

Politsei kontrollis esmalt ümbruskonda jäävaid hoolekandeasutusi ning püüdis linnavalitsuse abiga teada saada, kellega võiks tegu olla, ent seni pole sellekohased pingutused tulemust andnud.

Kel on infot, mis aitaks naise isiku tuvastada, palutakse võtta ühendust politseiga telefonil 5330 2573 või e-kirja teel aadressil arno.kits@politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles