Kuus Tartumaa sulgpallurit krooniti noorte GP kahekordseks võitjaks

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
U19 vanuseklassi segapaarismängus võidutsesid Ramona Üprus ja Alexander Raudsepp (paremal).
U19 vanuseklassi segapaarismängus võidutsesid Ramona Üprus ja Alexander Raudsepp (paremal). Foto: Erakogu

Läinud nädalavahetusel peeti Tallinnas Punase tänava sulgpallihallis Eesti noorte GP-sarja teine osavõistlus, kus osales 149 noort sulgpallurit Soomest, Lätist ja Eesti klubidest. Parimad selgitati poiste ja tüdrukute üksikmängudes, paarismängudes ning segapaarismängudes.

Seekordsel etapil oli kokku kuus kahekordset võitjat, kes kõik pärit Tartumaalt: Ramona Üprus, Alexander Raudsepp, Mia Kask, Hannes Hani, Tregert Gustav Värv ja Marelle Salu.

U19 vanuseklassis üksikmängudes võitsid esikoha kindlalt Ramona Üprus (TÜASK) ja Christopher Siilbaum (Triiton). Paarismängude esikohad kuulusid vaid Tartu klubide sportlastele, kus poiste seas võitsid Henry Pihlik ja Alexander Raudsepp (TÜASK/Triiton) ning segapaarismängus Ramona Üprus ja Alexander Raudsepp.

U17 esikohad kuulusid vaid Triitoni esindajatele. Üksikmängudes võitsid Rain Pärna ja Mia Kask ning paarismängudes Anton Berik ja Hannes Hani ning Mia Kask ja Johanna-Violet Meier.

Ka U15 vanuseklassis kuulusid esikohad üksnes Tartumaa klubide esindajatele. Üksikmängudes võitsid Hannes Hani ja Marelle Salu (mõlemad Triiton). Poiste paarismängus võidutsesid Tregert Gustav Värv ja Kristof Oliver Sokk (TÜASK/Triiton) ning tüdrukute paarismängus olid parimad Emili Pärsim ja Marelle Salu (Triiton). Segapaarismängus jäid alistamatuteks Tregert Gustav Värv ja Kerttu Voore (Nõo SK).

U13 vanuseklassi poiste üksikmängu võitis Andrei Schmidt (Triiton). Paarismängudes võitsid esikoha poistest Kert Veri ja Erik Georg Nõmme (Triiton) ning tüdrukutest Heili Merisalu ja Emilia Shapovalova (Nõo SK / Tartu Kalev).

Kõige nooremas, U11 vanuseklassis võitis poiste üksikmängus esikoha Martin Liiskmann (Triiton).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles