Üheksa kuuga laekus Tartu linna eelarvesse 75 protsenti tuludest

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks

Üheksa kuuga laekus Tartu linna eelarvesse tulusid 125 miljonit eurot, mis moodustas 75 protsenti tulude eelarvest. Tulud on olnud 4,3 miljonit eurot suuremad kui kulud.

Suurimaks tuluallikaks on Tartu linnas üksikisiku tulumaks, mida laekus 59,6 miljonit eurot ehk 78% eelarvest. Maksutulusid kokku laekus 61,1 miljonit eurot. Lisaks tulumaksule laekus eelarvesse veel maamaks ning kohalikest maksudest reklaamimaks, teede ja tänavate sulgemise maks ning parkimistasud.

Toetusi on laekunud 48,8 miljonit eurot, kaupade ja teenuste müügist 13,4 miljonit eurot, muid tulusid 1,7 miljonit eurot, sh Tartu Veevärgilt dividende 0,5 miljonit eurot ning põhivara müügist 0,6 miljonit.

Kulude maht on olnud 120,7 miljonit eurot ehk 65% eelarvest. Tööjõukulud on olnud 48,8 miljonit eurot, majandamiskulud 35,7 miljonit eurot, toetusi on antud 14,8 miljonit eurot, põhivara soetamiseks on kulunud 18,5 miljonit eurot ning intressikuludeks 0,4 miljonit eurot.

Laenukohustuste tasumiseks on kulunud 2,5 miljonit eurot. Suurimad väljaminekud on olnud hariduse valdkonnas (67,7 miljonit eurot). 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles