Emajõe Veevärk hoiatab libatöömehest kelmi eest

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ära lase libatöömeest oma veemõõtja juurde!
Ära lase libatöömeest oma veemõõtja juurde! Foto: Ants Liigus

Emajõe Veevärk hoiatab Elva vallas valge kaubikuga ringi liikuva kelmi eest, kes esitleb end Emajõe Veevärgi töötajana ja soovib veemõõturi kontrollimise ettekäändel pääseda inimeste majapidamisse. Toas olles ei tunne mees aga üldse huvi veemõõturi vastu, vaid teda näib huvitavat kõik muu. 

Olemasoleva info kohaselt on sellise taktikaga püütud pääseda eeskätt üksi elavate vanemate inimeste elamistesse. Emajõe Veevärk kinnitab, et tegemist ei ole nende töötajaga, kuna nemad kasutavad ametisõitudeks oma ettevõtte logoga sõidukeid ja töötajatel on töötõend.

Samuti rõhutab ettevõte, et veearvesti paigalduse ja mõõturite plommimisega seotud tööd lepib töömees alati kliendiga enne telefonis kokku. Ilma ette teatamata kliendi kinnistule ei siseneta, välja arvatud avarii korral, ent ka siis on ettevõtte töötajatel kaasas töötõend, mida saab kohapeal esitada.

Kui kelm peaks siiski mingil põhjusel inimese juurde sisse pääsema ja ta keeldub lahkumast, palub Emajõe Veevärk sellisest vahejuhtumist kohe teada anda politseile lühinumbril 112. 

Kui mõni inimene peaks aga kahtlustama, et libatöömees on tema juures käinud, siis palutakse pöörduda Emajõe Veevärgi poole kas üldnumbril 731 1840 või e-maili teel evv@evv.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles