Võru ja Eha tänava nurgal jäi laps auto alla

Aime Jõgi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülekäigurada.
Ülekäigurada. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Täna õhtupoolikul kella 17.30 ajal juhtus Tartus Võru ja Eha tänava ristmikul liiklusõnnetus: kesklinna poole liikunud Nissani maastur sõitis jalakäijate ülekäigurajal otsa paremalt poolt teed ületavale 11-aastasele lapsele.

Laps sai sõidukilt löögi ja kukkus, mistõttu viisid meedikud ta tervisekontrolliks haiglasse. Esialgsetel andmetel ei olnud lapse vigastused eluohtlikud.

Sündmuskohal töötanud avariipolitseiniku sõnul oli maastur tehniliselt korras, rehvid vastasid nõuetele, juht kasutas turvavarustust ning oli kaine. Esialgsetel andmetel ei märganud autojuht teed ületavat last, kuid kõik täpsemad asjaolud selgitatakse menetluses.

Avariipolitseinik tuletab meelde, et ülekäigurajale lähenedes tuleb autojuhil tähelepanu koondada jalakäijatele, aeglustada ning veenduda, et parasjagu keegi vöötrada ei ületa ega kavatse seda ka teha. «See oli õnnelik õnnetus, tagajärjed võinuksid olla väga kurvad,» ütles ta. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles