Fotod: autoõnnetus Mustvees, üks naine sai viga

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

6. oktoobri õhtul kella 19 paiku sõitis alkoholijoobe tunnustega 47-aastane mees Jõgevamaal Mustvee linnas Benito-Agirre tänaval sõiduautoga Ford Focus kiirust vähendamata üle kitsa silla ning külge teisel pool silda tee ääres peatunud sõiduautole Audi A6, mille juht oli 23-aastane mees.

Kokkupõrke tagajärjel paiskus üle silla kihutanud Ford teelt välja paremale poole kraavi. Fordis viibinud 46-aastane naine toimetati Tartu ülikooli kliinikumi.

Inimene, kes ise viibis õnnetuse ajal Audi A6 tagaistmel, kirjeldas sündmust nii.

«Kui suundusime oma autoga silla poole, nägime, et vastutulev auto ei võta hoogu maha, vaid hoopis kiirendab, et ise jõuda enne meid sillast üle. Me jäime oma Audiga teepervele seisma just hetk enne kokkupõrget. Ford paiskus kraavi külili. Me lükkasime selle tagasi püsti, et inimesed välja aidata. Ford Focuses olid kahel inimesel turvavööd kinni ja kahel olid need kinnitamata. Kinnitamata oli turvavöö ka autot juhtinud mehel, keda õnnetus paiskas tahaistmele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles