Võitja Raivo Alla oli umbes kolm minutit aeglasem, kui oleks soovinud

Aime Jõgi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Seitsmenda Tartu linnamaratoni võitja on Raivo Alla ajaga 2.32.54. See oli talle kolmas järjestikune Tartu linnamaratoni 42,2 km jooksu võit.

«Eks ma tegelikult lootsin alla 2.30 joosta,» ütles Raivo Alla vahetult pärast finišit. «Aga pärast viit kilomeetrit tundsin, et ei ole nagu jalas seda jõudu. Ja siis edasi lasin enesetunde järgi. Ega ma distantsi ajal ei teadnudki, mis mu aeg oli, lihtsalt jooksin, ja nüüd tunnen, et vähemalt ei pingutanud ma üle. Enesetunne on hea ja jalad ei ole ka väga sodi.»

Küsimuse peale, mis tunne oli maratoni lõpukilomeetreil veel Lossi tänava tõusu võtta, vastas Alla, et see oli nii raske, et pärast tõusu oli veel pool kilomeetrit väga keeruline.

Eelmisel aastal finišeerus Raivo Alla ajaga 2.31.52 ning 2016. aastal ajaga 2.28.09.

Teisena finišeerus tänavu Jonathan Rosenbrier ajaga 2.34.15 ning kolmas on Sander Linnus ajaga 2.42.41.

Britt Jonathan Rosenbrier oli teine ka eelmisel aastal, ta aeg oli siis 2.36.20, niisiis tänavu oli Rosenbrier Tartus ligi kaks minutit kiirem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles