Võru tänava teetööd takistavad ajutiselt liiklust (1)

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd.
Teetööd. Foto: Eeva Kaun / Postimees

5. oktoobril ajavahemikul kell 7–19 on alfaltimistööde tõttu suletud  Võru tänav Vaba tänava ja sadamaraudtee vahelises lõigus.

Ropka linnaosast kesklinna suunas ja ka kesklinnast äärelinna suunas sõitjatel soovitatakse valida mööda Turu tänavat kulgev sõidumarsruut. 

Bussiliin number 4 bussid sõidavad Jalaka tänavalt linna siseneval suunal marsruudil Aardla- Tähe-Vaba-Võru. Buss ei läbi Rahu ja Kastani peatust. Rahu bussipeatuse kasutajatel palutakse bussile saamiseks suunduda Jalaka tänaval asuvasse Aardla bussipeatusesse. Ajutine bussipeatus Kastani on tähistatud Võru tänaval Vaba ja Õnne tänava vahelisel alal.

Liinide 4 ja 11 bussid sõidavad Riia tänavalt linnast väljuva ajavahemikul kell 7–11 Võru-Sõbra-Tähe-Aardla-Jalaka. Bussid peatuvad ajutises Kastani peatuses, mis on tähistatud Kastani ja Sõbra tänava vahelisele alale. 

Bussid number 4 ja 11 sõidavad ajavahemikul kell 11–19 Riia – Väike-Tähe – Tähe–Aardla–Jalaka. Võru tänaval asuvad bussipeatused Lootuse, Kastani ja Kabeli on suletud. Ajutine Lootuse peatus tähistatakse Väike-Tähe tänavale Alexela tankla lähistele. Sõitjad saavad bussist väljuda Tähe tänaval asuvates bussipeatustes Eha, Kuu, Tähe Erakliiniik ja E-kaubamaja ning Aardla tänavas Ropkamõisa bussipeatuses.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles