Täna algas sTARTUp Day kõrvalürituste sari

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
sTARTUp Gaming V Spa Hotelli konverentsikeskuses.
sTARTUp Gaming V Spa Hotelli konverentsikeskuses. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Täna avati sTARTUp Day kõrvalürituste sari sTARTUp Talks, mille esimene üritus oli sTARTUp Gaming.

sTARTUp Gaming toob kokku Eesti mängutööstuse talendid. See kuulub üritustesarja sTARTUp Talks, mis on ärifestivali sTARTUp Day ametlik kõrvalürituste sari. Ürituste eesmärk on tuua kokku ja ühendada erinevate tehnoloogiavaldkondade spetsialiste ja talente. Teemavaldkonnad, mida sel hooajal käsitletakse, on Gaming, AI, Blockchain ja UX.

«sTARTUp on Tartus tegutseva ettevõtluskogukonna üritusi ja koostöötamiskeskusi koondav bränd. Meie jaoks tähistab see tahet teha asju suurelt, julgelt ja ägedalt,» rääkis sTARTUp Talksi peakorraldaja Marili Vihmann. «Just seda meelsust tahame oma ürituste kaudu pakkuda ka erinevatele tehnoloogiaga seotud kogukondadele, tuues neile koju kätte tippklassi esinejad ning luues neile võimalusi suhelda ning vahetada ideid ja kontakte.»

Baltikumi suurim ärifestival sTARTUp Day 2019 «From zero to hero»  toimub 23.–25. jaanuaril Tartu ülikooli spordihoones. Festivalil esineb üle 100 tippesineja üle maailma, teemaplokid varieeruvad näiteks turundusest ja brändingust kuni kosmosetehnoloogiani. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles