Täna alanud Tartu ettevõtlusnädal õpetab järgmist sammu astuma

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konverents.
Konverents. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

1.–6. oktoobrini toimub Tartu ettevõtlusnädal, mille eesmärk on edendada ühiskonna ettevõtlusteadlikkust, jagada ettevõtjatele uusi teadmisi ja vahendada kasulikke kogemusi

Selleaastase ettevõtlusnädala moto on «Samm sinu unistusteni!». Ambitsioonikate ärimudelite rakendamise näpunäidete kõrval tutvustatakse kavalaid müügivõtteid ja rohkeid nupukaid lahendusi nii tootearenduses, ekspordis, müügis kui ka teistes valdkondades.

Ettevõtlusnädal algab tavapärase avakonverentsiga, mis sellel aastal keskendub ettevõtluse ja ärivaimu teemadele. Tulevikumajandusest, investeeringutest, värbamisest, ettevõtja isikust ja juhi kehakeelest räägivad Raul Eamets, Arno Kütt, Jevgeni Kabanov, Rein Lemberpuu, Kei Karlson, Rain Rannu ja Inga Lunge. Konverentsi juhib Urmas Kõiv.

Nädala jooksul toimuvad konkursid, näitused, seminarid, õpitoad, konverentsid ja infopäevad, korraldatakse õppemänge ja külastatakse ettevõtteid.

Tartu ettevõtlusnädala eesmärk on tutvustada ettevõtlust kui eluviisi, teadvustades ja tunnustades ettevõtja rolli linna arengus, julgustades inimesi tegelema ettevõtlusega, soodustades linna ja ettevõtete koostööd ning innustades ettevõtlust noorte seas.

Ettevõtlusnädalat korraldatakse 2005. aastast. Iga aastaga on kasvanud nii pakutavate ürituste kui ka osalejate arv. Eelmisel aastal külastas Tartu ettevõtlusnädalat ligi 3700 inimest, kellele pakuti üle 70 ürituse.

Ettevõtlusnädala üritustele on oodatud kõik – kooliõpilastest juba tegutsevate ettevõtjateni. Nädalat koordineerib Tartu linnavalitsuse ettevõtlusosakond.

Kõik ligi 80 Tartu ettevõtlusnädala üritust on osalejatele tasuta.

Lähemalt saab ettevõtlusnädalal pakutavaga tutvuda Tartu linna ettevõtluse koduleheküljel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles