Raekoja platsil on tudengipäevadel avatud Eesti suurim põgenemislabürint

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna tehnikaülikool (TalTech) avab Tartu raekoja platsil reede üheks päevaks Eesti suurima põgenemislabürindi.
Tallinna tehnikaülikool (TalTech) avab Tartu raekoja platsil reede üheks päevaks Eesti suurima põgenemislabürindi. Foto: Erakogu

Tallinna tehnikaülikool (TalTech) avab Tartu Raekoja platsil reede üheks päevaks Eesti suurima põgenemislabürindi «TalTech: labürindijooksjad».

TalTech toob Tartu tudengipäevadele üheks päevaks põneva ja just selleks puhuks loodud suure labürindi, mille edukaks läbimiseks on vaja üliõpilaste nutikust, teadlaste tarkust ja meeskonnavaimu.

Oma võimed saab proovile panna enam kui 400-ruutmeetrisel alal, kus kuni kolmeliikmelist meeskonda ootavad ees mitmed kaasakiskuvad katsumused. Veelgi enam, iga natukese aja ja vahemaa järel leiab osaleja end mõnest sõlmpunktist, kust edasi pääsemiseks tuleb lahendada ülesanne.

Ülesandeid leidub igast tehnikaülikooli valdkonnast: inseneeria, majandus, merendus, loodusteadus ja infotehnoloogia. Mida laiema silmaringiga on meeskond, seda suurem tõenäosus on kiiresti välja pääseda. Ja kiirust läheb vaja, sest järgmised meeskonnad võivad olla veel kiiremad.

«Tallinna tehnikaülikool tähistas äsja saja aasta juubelit, oma rõõmu soovime jagada ka sõpradega Tartust. Viimastel aastatel on tehnikaülikoolis märkimisväärselt kasvanud nende magistrantide osa, kes on lõpetanud Tartu ülikooli bakalaureuseõppe. See näitab, et Tartu üliõpilastel on suur huvi jätkata õpinguid TalTechis. Miks mitte saada TalTechi võimaluste kohta infot just sellises lõbusas vormis,» rääkis TalTechi õppeprorektor Hendrik Voll.

«TalTech: labürindijooksjad» on Tartu raekoja platsil avatud 28. septembril kell 11–21. Osalemine ei eelda broneeringut ning on huvilistele tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles