Jalgrattur sõitis ülekäigurajal lapsele otsa, lapse sääreluud murdusid

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu

Kolmapäeval kella poole nelja paiku juhtus Tartus Võru 2 juures ülekäigurajal avarii. Esialgsetel andmetel hakkas 10-aastane laps sõiduteed ületama, kus põrkas kokku jalgratturiga. Laps kukkus ja murdis mõlema jala sääreluu, jalgrattur lahkus.

Politseiga ühendust võtnud tunnistaja kirjeldas, et avariis osalenud jalgrattur oli umbes sama noor poisslaps kui kokkupõrkes viga saanud 10-aastane tüdruk. Praegustel andmetel oli jalgrattal sõitnud poiss juhtunust väga ehmunud ning seetõttu ilmselt kiirelt ka suurest ehmatusest lahkus.

Tartu Postimehega ühendust võtnud teise tunnistaja sõnul poiss aga ei põgenenud, vaid seisis kukkunud tüdruku kõrval kiirabi saabumiseni. Siis olevat kiirabi tunnistaja väitel lubanud poisil lahkuda.

Politsei paneb kõigile südamele, et kui keegi lapsevanematest vähegi kahtleb, et õnnetuses võis osaleda nende poeg, tuleks sellest juhtumist kohe lapsega püüda rääkida: ennekõike last rahustada ja öelda, et tegu oli õnnetusega - kõik saab korda.

Ühtlasi soovib politsei jätkuvalt, et lapsevanemad, kes arvavad, et õnnetuses võis osaleda nende laps, võtaks politseiga asjaolude selgitamiseks ühendust.

Politsei otsib ka tunnistajaid, kes seda vahejuhtumit pealt juhtusid nägema. Abistavat infot oodatakse telefonil 730 8814 või 112.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles