Laupäeval tuleb Tallinna-Tartu rongisõitjatel arvestada ebamugavustega

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong.
Elroni rong. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Põltsamaa jõe raudteesilla remondi tõttu kehtib laupäeval, 29. septembril Tallinna-Tartu, Tartu-Valga ja Tartu-Koidula/Piusa liinil ajutine sõiduplaan. Kiltsi-Rakke lõigul kasutatakse asendusbusse.

Põltsamaa raudteesilla remondi tõttu veetakse 29. septembril Kiltsi-Rakke lõigul reisijaid bussidega. Bussid väljuvad Kiltsist raudteejaama läheduses olevast Kiltsi bussipeatusest ning Rakkest raudteejaama juurest. Juhime tähelepanu, et asendusbussidega ei ole võimalik jalgrattaid transportida.

Lisaks Tallinna-Tartu liinile toovad remonditööd kaasa muudatusi ka liinide Tartu-Valga ja Tartu-Koidula sõiduplaanidesse, ühtlasi jäävad sel päeval ajutiselt ära kaks väljumist Tallinna ja Pääsküla vahel.

Asendusbusside peatuskohad märgistatakse Elroni värvides tahvlitega, nende asukohad koos infoga sõiduplaanimuudatuste kohta on leitavad Elroni kodulehelt ja ooteplatvormide infostendidelt, tasuta rongiinfot jagab ööpäevaringne infotelefon 616 0245.

Muudatused kehtivad vaid 29. septembril ning pärast seda sõidavad rongid taas senise sõiduplaani järgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles