Tartu tähistab 28. septembril eakate päeva

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus tähistatakse eakate päeva. Arhiivifoto.
Tartus tähistatakse eakate päeva. Arhiivifoto. Foto: Margus Ansu

Tartu linn ja Ropka-Karlova päevakeskus kutsuvad Tartu eakaid reedel, 28. septembril Vanemuise kontserdimajja eakate päeva tähistama. Üritus on tasuta ja kestab kella 10-17, uksed avatakse kell 9.   

Eakate päeval esinevad Tartu linna tantsu- ja muusikakollektiivid. Nippe ja õpetusi tervise hoidmiseks jagab koolitaja Toomas Õunap. Oma tooteid ja teenuseid tutvustavad kohapeal mitmed erinevad firmad. Päeva lõpetab meeleolukas kontsert külalisansamblilt Soov.

Abilinnapea Mihkel Leesi sõnul on väga tervitatav, et eakate päeva tähistamine on Tartus traditsiooniks muutumas. «Kutsun kõiki väärikas vanuses tartlasi sel päeval kodust samme Vanemuise kontserdimajja seadma, et veeta üheskoos rõõmus ja põnev päev. Usun, et kõik osalejad leiavad programmist meelepäraseid esinejaid ja kasulikke tervisenippe,» ütles Lees.

Ta lisas, et erinevalt eelmisest korrast toimuvad sellel aastal kõik tegevused suures saalis ning keegi ei pea muretsema, et mõni põnev esinemine jääks nägemata või kuulmata.

Lisaks mitmekesisele programmile pakub eakate päeva üritus ka head võimalust seltskondlikuks suhtlemiseks ja uute tuttavate leidmiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles