Kaja Kallas: Reformierakond lõpetaks valitsusse pääsedes tasuta bussisõidu ära (39)

Jüri Saar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaja Kallas.
Kaja Kallas. Foto: Margus Ansu

Ehkki Reformierakonna esimeest Kaja Kallast nähakse sageli ainsa poliitikuna, kellel võiks järgmise aasta varakevadel jaguda jõudu ja karismat, et seljatada keskerakondlasest peaminister Jüri Ratas, pole tema juhitav partei seni üle-eestiliste populaarsusküsitluste tulemustes silmapaistvat taastärkamist näidanud.

Sellegipoolest ei pelga Kallas usutluses Tartu Postimehele välja tuua ridamisi arvamusi, millega pole lootustki massides lihtsat populaarsust koguda. Nii näiteks peab ta mõistlikuks töötukassa ümbernimetamist töökassaks, liigitab suurettevõtete lobitööd poliitikute seas demokraatia loomulikuks osaks, arutleb reisirongide dotatsiooni kärpimise üle ning lubab tagatipuks võimule pääsedes maakondliku tasuta bussisõidu lõpetada.

Kaja Kallas, kui mõelda viimasel ajal avalikkuses enim kõneainet pakkunud teemadele, on järgmise aasta riigikogu valimiste kontekstis paslik küsida, kui palju hakkab maksma pudel Tartus villitud A. Le Coqi õlut, kui teie peaministriks saate.

Kommentaarid (39)
Copy
Tagasi üles