Politsei otsib Tartus kadunud 46-aastast Janek-Romani

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janek-Romani asukoht on teadmata.
Janek-Romani asukoht on teadmata. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Politsei palub kaasabi selgitamaks 46-aastase Janek-Romani asukohta, kes lahkus tõenäoliselt millalgi möödunud nädalal Tartus Mõisavahes asuvast kodust ning pole sinna seni naasnud.

Tartu politsei piirkonnavanem Siim Linnard rääkis, et viimati nähti meest 10. septembri päeval, mil temaga oli kõik hästi ja plaane pikaks äraolekuks ta teadaolevalt ei pidanud. «Samas on politseil mõne aasta tagune kogemus, kus mees sarnaselt kodust lahkus. Toona tuvastati tema asukoht välismaal, tema elu ja tervis ohus ei olnud,» märkis Linnard.

Ta lisas, et sedapuhku on mehe dokumendid jäänud koju ning sinna jäi temast ka telefon. Üheski kohas, kus mees tavaliselt on aega veetnud, pole teda mõnda aega nähtud.

«Kuna mehel on terviseprobleeme, võib ta vajaminevate ravimiteta abitusse seisundisse jääda. Sestap palub politsei abi: kui keegi on Janek-Romani pärast 10. septembrit näinud või teavad, kus ta viibida võiks, anda sellest politseile teada telefonil 5860 1717 või 112,» ütles politseijuht.

Pole teada, mida mees kodust lahkudes seljas kandis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles