Vargad viisid sülearvuteid, küljepeegli ning rendihaagise koos minilaaduriga

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Joakim Klementi

Viimastel päevadel on pandud Tartus toime rohkelt vargusi. Pihta pandi näiteks Mercedese küljepeegel ning rendihaagis koos minilaaduriga.

Vargused Tartus

Ööl vastu 17. septembrit murti Rüütli tänaval kohvikusse, kust varastati kaks arvutit, kassaraha ja alkohoolseid jooke. Kahju selgitatakse.  

16. septembril murti Ülenurme tänaval sisse ridaelamuboksi, kus kõik segamini paisati. Kahju selgitatakse.

Ööl vastu 15. septembrit varastati Kaunase puiesteel seisnud Mercedeselt parempoolne küljepeegel. Kahju selgitatakse.

15. septembri hommikul avastati, et öö jooksul on Mõisavahe tänava vaba juurdepääsuga parklast varastatud Respo rendihaagis koos sellel olnud minilaaduriga. Sama päeva õhtul laekus politseile uus teade, et linnast ärandatud haagis koos traktoriga on leitud Tartu vallast Vesneri külast. Juhtunu üksikasju uurib politsei kriminaalmenetluses.

Ööl vastu 15. septembrit lõhuti Anne tänaval seisnud Volkswagen Multivani ukselukud ning sõidukist varastati hobiauto pult, Airsofti õhkrelv ja selle optika. Esialgne kahju on 537 eurot.

Samuti sai politsei teate, et 5. septembri õhtul murti Küütri tänaval restorani, kust varastati sülearvuti koos laadijaga ning külmikus olnud tooted. Kahju selgitatakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles