Kõrgem kunstikool Pallas ja Tartu Artist in Residence korraldavad residentuurikunstnike töötubade sarja

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõrgemas Pallase kunstikoolis toimub residentuurikunstnike töötubade sari.
Kõrgemas Pallase kunstikoolis toimub residentuurikunstnike töötubade sari. Foto: Kõrgem Pallase kunstikool

Kõrgem kunstikool Pallas ja Tartu Artist in Residence (TAiR) lükkavad koostööprojektina Pallases käima residentuuri külaliskunstnike töötubade ja loengusarja. Sügissemestril kohtutakse valikaine «Kohtumine residentuurikunstnikuga» raames TAiRis resideeruvate kunstnikega kolmapäeviti Pallase raamatukogus, kohtumistele järgnevad töötoad.

Residentuurikunstnike sari algab kolmapäeval, 12. septembril kell 16.10 sissejuhatava kohtumisega, kus kunstnik Laura Põld jagab oma kogemusi loometööst erinevates kunstiresidentuurides mitmel pool maailmas. Avaloeng on eesti keeles, järgnevad loengud ja töötoad on inglise keeles.

Kohtumistele kunstnikega on oodatud kõik huvilised, töötubades saab osaleda vabade kohtade olemasolu korral.

Osalevad kunstnikud Laura Põld, Hans-Peter Schütt ja Maja Breife, Petteri Aaltolainen, Salme Kulmar, Miia Westerlund, Dominge Pino, Emilie Lavoie, Amira Loudres.

Loengusarja korraldab kõrgem kunstikool Pallas. Linnaresidentuuri viib läbi Eesti trüki- ja paberimuuseum. Programmi rahastab Tartu linn, Eesti kultuurkapital ja hasartmängumaksu nõukogu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles