Eesti 200 kogub täna Tartus pika plaani ettepanekuid

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti pikk plaan.
Eesti pikk plaan. Foto: Joakim Klementi / Postimees

Liikumine Eesti 200 korraldab täna, 6. septembril kell 17.30 Tartus loomemajanduskeskuses seminari «Kuidas anda Eestile ja Tartule uut hoogu?» Üritusel on kavas tutvustada poliitilise liikumise Eesti 200 algatust ning arutada inimestega lahendamist vajavate probleemide üle maakonnas ja Eestis laiemalt.

«Kuna Eesti 200 liikumine on saanud alguse just olukorraga rahulolematute inimeste aruteludest, katsume laiendada seda algatust, kaasates inimesi üle Eesti pika plaani aruteludesse,» sõnas Eesti 200 maakondade koordinaator Igor Taro. «Uuringud on näidanud, et ligi 40 protsenti valima minejatest ei näe enda jaoks head valikut seniste poliitiliste jõudude seas. Seega võiks mõistliku alternatiivi loomine olla iga Eesti tulevikust hooliva kodaniku südameasi ja neid inimesi ootame väga meie seminaridele.»

Eesti 200 algatusrühm tegi 21. augustil teatavaks, et osaleb 2019. aasta riigikogu valimistel ja loob sügisel selleks erakonna. Liikumise algatajad avaldasid oma manifesti tänavu mais.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles