Puiestee ja Riia tänaval algavad kaevetööd

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riia tänaval alustatakse kaevetöödega.
Riia tänaval alustatakse kaevetöödega. Foto: Margus Ansu / Postimees

Reedel tehakse Puiestee tänaval Puiestee 2e juures kaevetöid, mistõttu on Puiestee tänav suletud alates reedel kella kaheksast õhtul kuni kella kuueni laupäeva hommikul. Samuti suletakse Puiestee tänav laupäeva õhtul kell kaheksa ning see jääb suletuks pühapäeva hommikul kella kuueni.

Ümber saab sõita Muru-Kruusamäe-Nurme tänava kaudu.

Linnaliinibuss number 4 suunatakse ümbersõidule: Puiestee-Nurme-Vaikne-Muru-Puiestee jne. Buss ei läbi linnast väljuval suunal Aiandi bussipeatust. Ajutine peatus asub Nurme tänaval, Puiestee ja Nurme tänava ristmiku piirkonnas.

Linnaliinibuss nr 7 suunatakse ümbersõidule: Puiestee-Muru-Vaikne-Nurme-Puiestee jne.

Bussid sõidavad nende tänavate kaudu mõlemal õhtul alates kell kaheksast kuni liinivedu lõppeb. Päeval on liiklus kõigile avatud.

Sajuveetorustiku ehituse tõttu algavad esmaspäeval kaevetööd Riia tänaval lõigus Soinaste-Raja tänav. Selles lõigus sulgetakse kõnnitee ja linnast väljuval suunal üks sõidurada. Tööd on kavandatud oktoobri lõpuni. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles