Võru peibutab inimesi auhindadega linnakodanikeks

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võru linna piiril.
Võru linna piiril. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Võru linn alustab aasta lõpuni kestvat linnaelanikuks registreerimise kampaaniat, uutel kodanikel on võimalik võita kinkekaarte.

Võru kutsub taas kord kampaania käigus end ametlikeks linnaelanikeks registreerima eelkõige neid, kes reaalselt Võrus elavad, kuid pole end veel linnaelanikuks registreerinud, teatas Võru linnavalitsus.

Registreerimise motiveerimiseks on linnavalitsus välja pannud auhinna. Kõigi registreerunute seast loositakse välja üks õnnelik, kes saab valida 1000 euro väärtuses kas reisipaketi firmast Novatours või kinkekaartide komplekti, mis sisaldab 500eurost kinkekaarti reisikorraldusfirmast Novatours, 200 euro väärtuses optikateenuseid Pro Optikast, 200 euro väärtuses hambaravi PMA kliinikust ning 100-eurone kinkekaart Kubija hotell-loodusspaa teenustele.

Võru linnapea Jüri Kaveri sõnul on moraalne olla selle omavalitsuse kodanik, mille hüvesid iga päev kasutatakse.

«Minu kogemus on näidanud, et kõige suuremad kärajad on just kodanikud, kes tarbivad ilma sissekirjutust omamata linna hüvesid. Just nemad jätavad oma panuse parema elukorralduse tagamiseks andmata,» sõnas Kaver. Linnapea sõnul on igaühe panus linna arengus oluline, kuna suurem tulubaas ning täpne ülevaade oma elanike arvust ja vanusest võimaldab paremini planeerida kogu elu linnas.

Elanike registri andmetel on oktoobrikuu lõpu seisuga Võru linnas 13 805 elanikku.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles