Tartu korvpallurid tuuritavad Läti sadamalinnades

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmises Balti liiga kohtumises jäi TÜ korvpallimeeskond alla Utena Juventusele 74:96 (pildil Tanel Kurbas).
Eelmises Balti liiga kohtumises jäi TÜ korvpallimeeskond alla Utena Juventusele 74:96 (pildil Tanel Kurbas). Foto: Margus Ansu / Postimees

Tartu Ülikooli korvpallimeeskonnal algab kolmapäeval sadamalinnade turnee – nädala keskel tehakse tiir Läti suurimates sadamalinnades Liepajas ning Ventspilsis.

Paraku ei saa korvpallurid nautida kauneid merevaateid, vaid peavad panema maksma oma paremust palliplatsil. Kolmapäeval, 2. novembril kell 19.30 mängib Tartu Ülikool Balti liiga tabeli viimase Liepajas Lauvasega. Seni neli kaotust teeninud Lauvas sai eelmisel neljapäeval 37-punktilise kaotuse Rudupiselt ja ega neil koduseski liigas paremini pole läinud – kaotatud on kõik kolm senipeetud kohtumist. Lisaks sellele mängib Lauvas 1. novembril liigamängu ka Turibaga. Seega on kodustel pöidlahoidjatel põhjust loota sellest kohtumisest võitu.

 Neljapäevane vastane on aga märksa tugevamast puust. Ventspils juhib kaotuseta kodust liigatabelit ning Balti liigas on kogutud kaks võitu ja üks väga napp kaotus Rudupisele. Tartu Ülikooli ja Ventspilsi mäng algab neljapäeval, 3. novembril kell 19.00.

 Algselt kalendris sellel nädalal olema pidanud mäng Pärnuga lükkus 19. novembrile.

 Meeskonna järgmine kodumäng on aga kolmapäeval, 9. novembril ja siis on Balti liiga raames vastaseks Kedainiai Triobet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles