Tarkusepäev saadab Tartu õpilased targalt teele

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üritusel esineb ka Eesti räpmuusika lipulaev Põhja-Tallinn.
Üritusel esineb ka Eesti räpmuusika lipulaev Põhja-Tallinn. Foto: Erakogu

Laupäeval, 1. septembril kell 14–21 peetakse Tartu kesklinnas kooliaasta algust tähistavat tarkusepäeva, kus huvihariduse võimalusi uueks õppeaastaks tutvustab üle 30 huvikooli ja organisatsiooni. 

Tarkusepäev, mis kannab sel aastal pealkirja «Targalt teele», algab kell 14 huvitegevuse messiga, kus saab tutvuda spordi-, tantsu-, loodusharidus-, teadus-, kunsti-, käsitöö- ja muude valdkondade harrastustega ning Tartu noortekeskuste pakutavate võimalustega. Õpitoad ja muu tegevus toimuvad Tartu kaubamajast Raekoja platsini.

Samal ajal messiala tegevuses osalemisega saab nautida Tartu kaubamaja kõrval lava ees Tartu tantsukoolide õpilaste etteasteid. Esinevad DanceAct tantsustuudio, JJ-Street tantsukool, Shaté tantsukool, tantsukool Friends ning Tähtvere tantsukeskus.

Kohe pärast tantsukoolide esinemisi algab kell 17 pidulik tordisöömine ning sissejuhatuse õhtusesse kontserti teeb kitarriga Pelle Põldma. Kell 19 astuvad üles eeslmise aasta Noortebändi poolfinalist Up The Sky ja 20 Eesti räppmuusika lipulaev Põhja-Tallinn. Ürituse lõpetab TuleTeatri Zerkala etteaste.

Tarkusepäeva kõik üritused on tasuta. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles