Ülikooli kliinikumis vahetub kogu juhatus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli kliinikum.
Tartu ülikooli kliinikum. Foto: Kristjan Teedema

Tartu ülikooli kliinikumi oktoobris tööd alustavas juhatuses pole ühtki liiget eelmisest koosseisust, nõukogu veel kommentaare ei jaga.

Kinnitamata andmeil on kliinikumi uueks ravijuhiks saamas Andres Kotsar, senine kliinikumi uroloogia ja neerusiirdamise osakonna juhataja. Majandusjuhiks on saamas Valga haigla juht Marek Seer. Finantsjuhiks on tõusmas kliinikumi senine finantsteenistuse direktor Maret Tark ja IT juhiks Kati Korm, kes on seni olnud informaatikateenistuses arendusosakonna juhataja.

Juba juulis valis nõukogu kliinikumi juhatuse uueks esimeheks Priit Eelmäe, senise Haapsalu neuroloogilise rehabilitatsioonikeskuse  juhatuse esimehe.

Tartu ülikooli kliinikumi juhatuse liikmete konkursil osales 21 kandidaati, neist neli ravijuhiks, seitse finantsjuhiks, viis haldusjuhiks ning viis infotehnoloogiajuhiks. Eile kuulas nõukogu vestlusvooru kutsutud kandidaate.

Kliinikumi nõukogu esimees Urmas Klaas ei pidanud  korrektseks jagada konkursi ja juhatuse uue koosseisu kohta kommentaare enne, kui juhatuse liikme kandidaatidega on peetud läbirääkimisi töötingimuste üle. See peaks aset leidma homme.

Kliinikumi senise juhatuse liikmete volitused lõppevad 30. septembril. Kliinikumi juhatuse esimees on Urmas Siigur ja juhatuse liikmed Mart Einasto ning Hannes Danilov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles