Kaheksandale rektori karika golfiturniirile kogunes rekordarv osalejaid

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli rektori Toomas Asseri stiilinäide.
Tartu ülikooli rektori Toomas Asseri stiilinäide. Foto: Andres Tennus / Tartu Ülikool

Läinud pühapäeval peeti Otepää golfikeskuses kaheksas Tartu ülikooli rektori karika turniir, kus sel korral osales 96 mängijat, mis on turniiride senine rekord. Osaleda soovijaid oli rohkemgi, ent võistlusjuhend nägi ette just nii palju võistluskohti.

Kell 13 astusid koos rektor Toomas Asseriga võistlustulle ka paljud tuntud ühiskonnategelased ja TÜ silmapaistvad vilistlased, nagu Maire ja Meelis Milder (Baltika), Andres Jõesaar (Tallinna ülikool), Mart Habakuk ja Annika Lentso (Estonian Business School), Sven Jürgenson (Swedbank), Verni Loodmaa (Eesti hotellide ja restoranide liit) ning Tanel Tein (ImiD). Aukülalisena viibis kohal Toomas Tein, kes on üks rektori karika golfiturniiri ellukutsujatest.

Tugevaimas võistlusklassis (HCP 0-18) võitsid turniiri meeste arvestuses Kaur Andresson ja naiste arvestuses Triin Anette Kaasik. Teises võistlusklassis (HCP 18,1-36) võidutsesid Ines Nigul ja alles 13-aastane Oskar Laur. Ühisklassi (HCP 36,1-54) parimaks tunnistati Tartu ülikooli teadusprorektor Kristjan Vassil. Kõik võitjad viisid koju Tartu ülikooli rändkarika. Pikima avalöögi tegid vilistlased Tanel Tein ja Triin Anette Kaasik. Tartu ülikooli osavaimaks valdkonnaks tunnistati taas sotsiaalteaduste valdkond.

Tartu ülikooli rektori karika golfiturniiri traditsioon sai alguse 2011. aasta augustis ning esialgu oli turniir mõeldud üksnes TÜ üliõpilastele, töötajatele ja vilistlastele. Alates 2014. aastast on võistlus avatud – osalema on oodatud kõik, kes tunnevad huvi TÜ ja golfi vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles