Rammumehed- ja naised tõmbasid Elvas hooajale joone alla

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarja üldvõitjad Marianna Bogdanova ja Mihkel Raadik.
Sarja üldvõitjad Marianna Bogdanova ja Mihkel Raadik. Foto: Erakogu

Laupäeval toimusid Elva külje all Tartumaa tervisespordikeskuses Eesti esimesed jõumängud ning Eviko rammumeeste sarja finaaletapid. Kokku võistles väepäevadel üle 30 atleedi. 

Eviko rammumeeste sarja viimasel etapil selgitati välja väepäevade vägilane ning rammunaiste sarja finaaletapil selgus väepäevade rammunaine. 

Rammumeeste võistlusel osales kuus meest ja võisteldi kuuel alal: reka vedamises, timberi raami kandmises, palgi tõstmises, rehvi kantimises, meremehe kõnnis ja kombineeritud alal.

Väepäevade vägilase tiitli ja Eviko rammumeeste sarja üldvõidu viis koju Viljandi mees Mihkel Raadik. Teise koha saavutas Ervin Toots Tartust ja kolmas koht kuulus järvamaalasele Ahto Milderile.

Meeste võistlusel osalenud.
Meeste võistlusel osalenud. Foto: Erakogu

Naiste võistlusele olid kohale tulnud kümme naist ja võisteldi viiel alal: maasturi vedamises, rehvi kantimises, palgi tõstmises, kombineeritud alal ja atlas kivide tõstmises. Väepäevade rammunaiseks krooniti kuulitõukaja Kätlin Piirimäe. Teine koht kuulus jõutõstja Marianna Bogdanovale ning kolmas koht Eveli Pahurinile.

Naiste võistlusel osalenud.
Naiste võistlusel osalenud. Foto: Erakogu.

Eviko rammumeeste sarja üldvõitjaks tuli Mihkel Raadik ja Eviko rammunaiste sarja üldvõitja tiitel kuulub Marianna Bogdanovale. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles