Galerii: Peipsi toidu tänaval saab mekkida nii karuliha kui lutsumaksa

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Vabariik 100 suvise peonädala uhke lõppakordina kaetakse laupäeval ja pühapäeval Peipsi järve ääres 175 kilomeetri pikkune pidulaud, kus head ja paremat pakuvad poolsada ajutist restorani.

Tartu- ja Jõgevamaal ootab külastajaid 30 toidukohta. Neid kõiki ühendab asjaolu, et serveeritakse vaid kohalikust toorainest tehtud roogasid, olgu selleks siis näiteks karuliha (Kallastel Madruse restoranis), marjad (Nina tuletorni juurde vuranud Rekkas) või lutsumaks (Alatskivil Hirveaia veinikeldri kodurestoranis). 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles