Eesti Vabariik 100 suvise peonädala uhke lõppakordina kaetakse laupäeval ja pühapäeval Peipsi järve ääres 175 kilomeetri pikkune pidulaud, kus head ja paremat pakuvad poolsada ajutist restorani.
Galerii: Peipsi toidu tänaval saab mekkida nii karuliha kui lutsumaksa
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu- ja Jõgevamaal ootab külastajaid 30 toidukohta. Neid kõiki ühendab asjaolu, et serveeritakse vaid kohalikust toorainest tehtud roogasid, olgu selleks siis näiteks karuliha (Kallastel Madruse restoranis), marjad (Nina tuletorni juurde vuranud Rekkas) või lutsumaks (Alatskivil Hirveaia veinikeldri kodurestoranis).