Eesti 200 värbaja Igor Taro: võrreldes põhjanaabritega oleme ikka kolmas maailm (18)

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poliitilise liikumise Eesti 200 maakondlik juht Igor Taro ütles, et uue liikumise eesmärk on viia Eesti järgmisele arengutasemele ja muuta riik personaalsemaks. 
Poliitilise liikumise Eesti 200 maakondlik juht Igor Taro ütles, et uue liikumise eesmärk on viia Eesti järgmisele arengutasemele ja muuta riik personaalsemaks. Foto: Sille Annuk

Poliitiline liikumine Eesti 200 avalikustas mai alguses oma manifesti, andes teada, missugusena liikumise algatajad-liidrid soovivad Eesti tulevikku näha. Eesti 200 maakondlikku tegevust juhib ehk tutvustab maakondades uut liikumist ja värbab sinna liikmeid praegu Värska kuurortravikeskuse juhatuse nõunikuna tegutsev Igor Taro, kellel tuli Põlva vallavolikogu esimehe amet mai lõpus umbusalduse tõttu maha panna. Igor Taro selgitas, missugusena näeb liikumine haridusvõrku, maksusüsteemi ja teisi võtmeküsimusi riigi valitsemisel.

Kommentaarid (18)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles