Kliinikumi uus juht Priit Eelmäe: me ei aja haiglas luksust taga (2)

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli kliinikumi uus juht Priit Eelmäe võtab oktoobris juhtimise üle ja kavatseb teha muudatusi nii personalipoliitikas kui ka IT-süsteemides, mida meditsiinis kasutatakse. 
Tartu ülikooli kliinikumi uus juht Priit Eelmäe võtab oktoobris juhtimise üle ja kavatseb teha muudatusi nii personalipoliitikas kui ka IT-süsteemides, mida meditsiinis kasutatakse. Foto: Sille Annuk

Kolmapäeval sai teatavaks, et Tartu ülikooli kliinikumi juhatuse uue esimehena asub tööle Priit Eelmäe (45), kes on kümme aastat töötanud Haapsalu neuroloogilise rehabilitatsioonikeskuse sihtasutuse juhatuse esimehena. Eile hommikul andis 17 kliinikuga kliinikumi uus juht väikse ülevaate, mis plaanidega ta sügisel ametisse asub.

Kas olete kliinikumi esimehe rolli mõttega juba harjunud?

Mõttega peab end harjutama juba dokumente esitades. Olin muidugi üllatunud, kui mind valiti, sest vastutus on väga suur.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles