Tuletorni kontserdid toovad Peipsi kaldale tuntud tegijad

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullusel festivalil esines Smilers.
Mullusel festivalil esines Smilers. Foto: Sven Tupits

Reedel ja laupäeval Rannapungerjal toimuval Tuletorni minifestivalil astuvad lavale Tanel Padar Blues Band, Gerli Padar & The Moon, Pääru Oja ning Indrek Kruusimaa, Stig Rästa, Valter Soosalu & Põhja Konn, Nele-Liis Vaiksoo koos Olav Ehala ning Lembit Saarsaluga, ansamblid Velikije Luki ja Regatt. Festivali meeleoluka sissejuhatuse teeb traditsiooniliselt Avinurme puhkpilliorkester.

«Tuletorni kontsertide muusikaline palett on lai – nautida saab poppi, rokki, jazzi, bluusi ja folki tuntud tegijatelt. Kindel on see, et tantsida ja kaasa laulda saab igaüks,» rääkis festivali üks korraldaja Guido Kangur. «Lisaks reede ja laupäeva õhtul toimuvatele kontsertidele saab laupäeva hommikul soovi korral minna kanuumatkale Rannapungerja jõele,» rääkis Kangur, kes on ise samast kandist pärit.

Matkale kogunetakse kell 10 Rannapungerjal festivaliala sissepääsu juures. Transpordiga sõidetakse kanuumatka alguspunkti Järuska silla juurde. Kanuumatka marsruut kulgeb Järuska silla juurest Lemmaku külast Rannapungerjale. Kokku läbitakse 7,5 km.

Tuletorni kontserdid Peipsi järve suubuva Rannapungerja jõe ääres toimuvad tänavu juba üheksandat suve järjest.

Kontserte saab nautida ka paatidest.
Kontserte saab nautida ka paatidest. Foto: Sven Tupits
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles