Ärajäänud rokkfestivali korraldaja on kadunud ega kavatse piletiraha tagasi maksta

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Imre Termonen, kes tegutses 2000ndatel Lääne-Virumaal ajakirjanduses, on viimasel ajal korraldanud Seto jaanituld, kuid jäi ka seal esinenud artistidele tänavu võlgu.
Imre Termonen, kes tegutses 2000ndatel Lääne-Virumaal ajakirjanduses, on viimasel ajal korraldanud Seto jaanituld, kuid jäi ka seal esinenud artistidele tänavu võlgu. Foto: Tarmo Lutter

Eelmise nädala laupäeval Tartu laululaval toimuma pidanud, kuid ära jäänud festivali Rock in Tartu korraldaja ei ole astunud ühtegi arvestatavat sammu, et pileti ostnud inimestele raha tagasi maksta. Piletilevi kodulehel on juba esmaspäevast info, et korraldaja lubab varsti teada anda festivalile müüdud piletite eest raha tagastamise aja ja korra.

«Kahjuks ei ole korraldaja seda teinud kuni reede 20.07.2018 kella 12ks. Kuna Piletilevi ei ole saanud korraldajalt piletite tagasiostuks vajalikku raha ja selget korraldust piletite tagasiostu alustamiseks, siis AS Piletilevi ärajääva ürituse piletite tagasi ostu veel teostada ei saa,» seisab seal avaldatud teates.

Piletilevi rõhutab, et ürituse toimumise ja piletite tagasiostu eest vastutab ürituse korraldaja, ja palub kõigi pretensioonidega pöörduda korraldaja poole. Piletilevi lubab avalikkust teavitada edasistest asjaoludest, internetist pileti ostnud inimesi teavitatakse e-posti teel.

Samuti avaldas Piletilevi oma kodulehel festivali Rock in Tartu korraldaja andmed. Festivali eest on vastutav Imre Termonen, ta on juhatuse liige MTÜs Estonian Live Music Agency, mille aadressiks on äriregistris märgitud Võru maakond, Setomaa vald, Toomasmäe küla, Jõeäärse, 64315. Piletilevi avaldab ka korraldaja kontakttelefoni +372 555 33 007 ja e-posti aadressi info@rockintartu.ee.

Tartu Postimehel pole seni õnnestunud selgituste saamiseks Imre Termoneni tabada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles