Tartus peetavate triatloni Euroopa meistrivõistluste kullad läksid Slovakkiasse ja Suurbritanniasse

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kella nelja paiku selgusid Euroopa meistrivõistluste võitjad triatloni sprindis, milles osalenutel tuli läbida 750 meetrit ujumist, 20 kilmomeetrit rattasõitu ning 5 kilomeetrit jooksurajal.

Meeste kuldmedal läks Richard Vargale Slovakkiast, teiseks ja kolmandaks tulid vastavalt hispaanlased Uxio Abuin Ares ja Roberto Sanchez Mantecon. Varga ütles, et suutis seekord rajal end vaimselt maksimaalselt kokku võtta. «See oli vaimne võistlus. Ma ei mõelnud rajal muust kui sellest, et liigun edasi. Konkurendid minu taga mõtlesid võibolla rohkem poodiumi või oma positsiooni peale,» märkis ta. 

Naistest oli Euroopa parim Sophie Coldwell Suurbritanniast, talle järgnesid Alexandra Razarenova Venemaalt ja Kaidi Kivioja Eestist. Kiviojale oli see aasta tähtsaim võistlus ja seni parim koht, mille ta on tiitlivõistlustel saavutanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles