Tartus kilekotti surema jäetud kassipoeg paraneb jõudsalt

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Möödunud nädalavahetusel leiti Tartu kesklinnast kilekott, sees hinge vaakuv kahekuune kassipoeg. Päästjad jagasid nüüd positiivseid uudiseid: veterinaaride hoole all on kassi tervis märgatavalt paranenud. 

Hoolimata esialgsest nukrast olukorrast – kilekotis oldud aeg tõi endaga kaasa neuroloogilised probleemid ning tugeva vedelikupuuduse – on kassipoeg nii kenasti toibunud, et uudistab pesas ringi ning hurmab kõiki kliinikutöötajaid. 

Loomake puges niivõrd kiiresti veterinaaride südamesse, et sai endale kliinikus nime Printsess Leia. Eile õhtul anti Leiale luba kliinikust lahkuda ning ta viidi ajutisse hoiukodusse, kus ta saab rahulikult taastuda. Peagi tuleb kassipojale leida uus ja armastav pere ning kõigi huviliste kirju oodatakse aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kassipoja taastumisteekond tuleb pikk ja selle läbimiseks ulatab talle abikäe MTÜ Kasside Turvakodu. Kassi saab aidata ka pangaülekandega või helistades annetustelefonidele. Kogu raha läheb tema kliinikuarvete katteks ja taastusraviks. 

Annetustelefonid: 

900 6575 – kõne hind 5 eurot

900 6700 – kõne hind 10 eurot

(Helistada saab Telia, Tele2 ja Elisa võrgust)

Pangaülekanne:

Swedbank

Saaja: MTÜ Kasside Turvakodu

IBAN: EE712200221035355855

SWIFT: HABAEE2X

Selgitus: Pisike Panter

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles