Tartu Üliõpilasteatri suvi jätkub kongressiga Filipiinidel

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Üliõpilasteatri juht ja «Ivanovite jõulupuu» lavastaja Kalev Kudu.
Tartu Üliõpilasteatri juht ja «Ivanovite jõulupuu» lavastaja Kalev Kudu. Foto: Sille Annuk

Äsja Valkas edukalt rahvusvahelisel teatrifestivalil «TALVILS 2011» esinenud Tartu Üliõpilasteater (TÜT) jätkab suve välisriikide väisamisega.

Nimelt osaleb Tartu Üliõpilasteatri kunstiline juht Kalev KuduManilas, Filipiinidel Rahvusvahelisel Üliõpilasteatrite Liidu (IUTA) esimesel Kagu-Aasia kohtumisel, mis toimub 16.7 -24.7 sealses Miriam Collegis.

Kohtumisele kogunevad teatriteaduste õppejõud ning teatripraktikud Filipiinide ülikoolidest, Taist, Euroopast, USA-st ja Lõuna-Ameerikast. Peamiselt keskenduvad ettekanded üliõpilasteatrite erilisele positsioonile teiste teatrite suhtes aga ka tudengiteatrite muutunud olukorrale kaasajas ning erinevates ühiskondades.

Kudu esineb ettekandega «A. Vvedenski – vene viimane avangardist ja tema näidend «Ivanovite jõulupuu»» ning näitab samas katkendeid TÜT-i lavastusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles