Emajõe Suveteater ei mängi augustis «Draculat»

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emajõe Suveteatri mängupaik -Tartu toomkiriku varemed.
Emajõe Suveteatri mängupaik -Tartu toomkiriku varemed. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

6.-19. augustil Tartu Toomkiriku varemetes Emajõe Suveteatri «Dracula» etendused jäävad ära.

Augustikuu õhtutel toimuvad Tartu Toomkiriku varemetes Emajõe Suveteatri kogupereetendus «Toomkiriku müürivaim Volk ja keelatud vili» ja kontsertetendus «Suveteater laulab».

«Suveteater laulab» on kontsertetendus Emajõe Suveteatri 15 suve lugude ja lauludega. Lavale astuvad Hannes Kaljujärv, Jüri Lumiste, Toomas Lunge, Indrek Kalda, Andres Dvinjaninov, Rain Simmul, Claudia Ševtšenko, Elina Reinold, Peeter Volkonski jt. Esinejate koosseis võib etendustes olla erinev.

17.; 18.; 19. augustil kell 20.00 «Toomkiriku müürivaim Volk ja keelatud vili»

4.; 5.; 6.; 7.; 9.; 14. augustil kell 20.00 "Suveteater laulab"

«Dracula» etenduse pileteid ostetakse tagasi 31. augustini kõigis Piletilevi müügipunktides v.a. Statoilid. PDF-piletite eest kannab raha tagasi Piletilevi kontor (tel. 6659534, info@piletilevi.ee). Juba ostetud piletid kehtivad sama kuupäeva Emajõe Suveteatri etendustele ja kontserditele. Piletihinna erinevuse korral kompenseeritakse vastav hinnavahe kohapeal.

Emajõe Suveteater vabandab kõigi teatrisõprade ees ebameeldivuste pärast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles