Varaste saagiks langesid iPhone, fotoaparaat ja sularaha

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inimene unustas oma iPhone'i tualetti ning kui seda otsima läks, oli hinnaline asjake juba pihta pandud. Pilt on illustratiivne.
Inimene unustas oma iPhone'i tualetti ning kui seda otsima läks, oli hinnaline asjake juba pihta pandud. Pilt on illustratiivne. Foto: Sander Ilvest

Politsei- ja piirivalveameti Lõuna prefektuur annab teada kolmest Tartus aset leidnud vargusest, kus pikanäpumehed omastasid võõrast vara kokku enam kui 1500 euro väärtuses.

Esmaspäeval unustati Ringtee  kaubanduskeskuse tualetti mobiiltelefon iPhone ning kui omanik seda otsima läks, oli telefon juba varastatud. Kahju suurus on umbes 800 eurot.

Sama päeva õhtul varastati Pirogovi platsilt spordikott riiete, raha ja muude esemetega. Kahju on 328 eurot.

Teisipäeval teatati politseile, et Fortuuna tänava parklas murti sõiduautosse Ford Focus ning varastati seljakott fotoaparaadi ja muude esemetega. Varguse ohvriks langenud kodaniku hinnangul tekitati talle kahju umbes 400 euro eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles